Kosmetinis fitopleistras kūnui "Čžuifen forte"
search
  • Kosmetinis fitopleistras kūnui "Čžuifen forte"

Kosmetinis fitopleistras kūnui "Čžuifen forte"

4,80 €
Su PVM
Kiekis
En stock

Odos aplink raumenis sušildymui.

Nauja aktyvaus sušildymo formulė. Stipresnis poveikis.

Augalų ekstraktai padaro odą glotnesnę ir ją tonizuoja. Eteriniai aliejai padeda sušildyti odą, dėl to pleistrą galima naudoti prieš fiziškai aktyvią veiklą.

Aktyvūs komponentai:

*** Mentolis suteikia vėsinantį pojūtį. Malšina sudirginimą, tonizuoja odą. Gaivina, pašalina nemalonius kvapus.

*** Smikmykas ekstraktas naudojamas oficialioje ir tradicinėje kinų medicinoje. Tai daugiametė žolė, kilusi iš Kinijos. Augalo šaknų užpilai ir nuovirai naudojami esant skausmui viršutinėje galvos dalyje peršalimo metu, taip pat reumatiniams sąnarių skausmams.

*** Metilsalicilatas naudojamas lokaliai, turi skausmą mažinantį poveikį. Tai atpalaiduoja raumenis ir padidina kraujotaką, leidžia ilgiau mankštintis ir pagerina pratimų toleranciją.

*** Borneolis pasižymi sodriu aromatu ir ilgalaikiu dezodoruojančiu poveikiu, padeda kovoti su prakaitu. Borneolis taip pat turi stiprių antibakterinių savybių.

*** Kanifolija yra šviesiai geltona, trapi medžiaga, susidedanti iš dervingų medžiagų. Jis dažnai naudojamas tradicinėje medicinoje. Jis turi raminančių sudirgimą, antiseptinių ir antialerginių savybių.

*** Petrolatumas yra mineralinių aliejų ir kietųjų parafinų mišinys.

*** Baziliko eterinis aliejus gerina nuotaiką, padeda išsivaduoti iš streso. Baziliko lapuose yra vitamino P, provitamino A, rutino. Eterinis aliejus turi vietinį anestezijos poveikį, turi atpalaiduojačių, antibakterinių savybių.

*** „Drakono kraujas" ekstraktas gaunamas iš to paties pavadinimo medžio, augančio Pietų Amerikoje, žievės. Drakono kraujyje yra didelis kiekis antioksidantų ir jis puikiai sustiprina imuninę sistemą.

*** Amūrinis žingis yra daugiametis augalas, turintis svarbią medicininę vertę. Jis turi skausmą mažinantį poveikį. Jis taip pat turi dezinfekuojančių, antispazinių savybių.

*** Papartis su minkštais plaukais ant stiebo, todėl jis dažnai vadinamas "avino augalu". Šiuolaikinėje medicinoje džiovintos paparčio šaknys naudojamos sergant inkstų ligomis.

*** Skėstašakė galuotė yra daugiametis žolinis krūminis augalas, aktyviai naudojamas kinų medicinoje. Ekstraktas turi analgetinių ir antimikrobinių savybių.

*** Paprasto ajero šaknys turi antispazminių, antimikrobinių, dezinfekuojančių savybių. Turi specifinį malonų kvapą.

*** Činčiberas yra plačiai paplitęs augalas Indijoje, kur jo sėklos naudojamos vandeniui dezinfekuoti. Jo sėklų aliejus turi baktericidinių ir antimikrobinių savybių.

*** Cimicifuga yra daugiametė žolė. Jo šaknys ramina nervų sistemą ir atpalaiduoja žarnyno raumenis.

*** Saliero šaknis pasižymi antibakterinėmis ir savybėmis, suteikia odai komfortą ir gaivumą.

NAUDOJIMAS:

Nuimkite apsauginę juostelę, uždėkite pleistrą ant odos aplink raumenis. Naudokite ne daugiau kaip 12 valandų per parą ir ne ilgiau kaip 7-10 dienų iš viso.

 

Kodas: 30106, kiekis: 4 vnt.

30106
10 Prekės
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.