Prausimosi putos veidui
search
  • Prausimosi putos veidui

Prausimosi putos veidui

18,90 €
Su PVM
Kiekis

Subtilus valymas.

Pradėkite savo dieną su sprogstamu gaivumu, švelnumu ir veido prausikliu iš "FreshClick" jaunimo kolekcijos! Pasinerkite į naują tėkmę ir kurkite pačias šviežiausias ir nuostabiausias idėjas!

"FreshClick" valomosios putos švelniai ir subtiliai valo odą nuo nešvarumų ir riebalų.

Reguliariai jas naudojant:
- išsaugomas lipidinis sluoksnis;
- sumažinamas odos sudirgimas;
- drėkinima oda.

Putos tinka net sausai, probleminei ir jautriai odai, taip pat pažeistai odai dėl neigiamos išorės veiksnių įtakos (sausas oras, saulė, makiažas, intensyvios kosmetinės procedūros).

Aktyvūs komponentai:

*** Pantenolis yra provitaminas B5, pantoteno rūgšties darinys (iš graikiško žodžio pantos – „visur“). Pantoteno rūgšties yra visuose biologiniuose audiniuose, o juos pažeidus jos poreikis smarkiai išauga. Pantenolis pagreitina odos regeneracijos procesus, lygina smulkias raukšleles, gerina odos švelnumą ir elastingumą.

*** Natrio hialuronatas veikia kaip hialurono rūgštis, kuri vadinama „žvaigžde su 1000 gerbėjų“: 1 jo molekulė pritraukia 1000 vandens molekulių. Ši medžiaga ant odos suformuoja lengvą plėvelę, kuri aktyviai sugeria drėgmę iš oro, sukurdama papildomos drėgmės efektą, taip pat padidina odos turgorą ir elastingumą.

*** Beta gliukanas stimuliuoja natūralius odos atsinaujinimo procesus, didina jos stangrumą ir elastingumą, lygina smulkias raukšleles.

*** Betainas - amino rūgštis, gaunama iš burokėlių sulčių. Ji turi savybę palaikyti elektrolitų pusiausvyrą odoje, sulaikydama joje vandens molekules ir neleisdama joms prasiskverbti. Be to, betainas minkština ir lygina odą.

*** Kaktusų ekstraktų kompleksas - specialus regeneruojantis ir drėkinantis kompleksas patikimas jaunos odos apsaugai ir jos regeneracijai. Šiame komplekse yra daug veiksmingų ingredientų: dygliuotų kriaušių, gutuinijų, chrizantemų, portulakos, kalpokės, krūminių bijūnų ekstraktai.

*** Chlorfenzinas yra organinis junginys ir, tiesą sakant, konservantas, turintis priešgrybelinių ir antibakterinių savybių. Medžiaga gerai dera su natūraliais ingredientais.

NAUDOJIMAS:

Švelniai įmasažuokite putas ant drėgnos veido odos. Nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite ryte ir vakare.

Kodas: 17001, kiekis: 160 ml.

17001
10 Prekės
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.