Mūsų e-parduotuve paprasta ir saugu naudotis. Galite drąsiai naršyti po visas kategorijas ir prekių katalogus be registracijos. Užsakymus taip pat galėsite atlikti be registracijos. Būtinai turėsite nurodyti tikslų prekių pristatymo adresą bei gavėją. Mes, norėdami užsitarnauti pasitikėjimą iš klientų, prekes siunčiame ir be išankstinio apmokėjimo. Apmokėjimą galite rinktis iš kelių variantų: apmokėjimas kurjeriui, apmokėjimas pašte, apmokėjimas paštomate (platesnė informacija "Prekių pristatymas"). Jei kyla klausimų, prašome skambinti šiuo tel.: +37060556650.

KAIP PREKES ĮSIDĖTI Į KREPŠELĮ? 

Pirmiausia turite išsirinkti prekę, perskaityti aprašymą ir tada įsidėti į krepšelį.

GREITASIS PREKĖS ĮSIDĖJIMO BŪDAS

Šalia prekės privedus kursorio žymeklį, kairėje apačios pusėje atsiranda mažytis krepšelis su + ženklu. Paspaudus jį, prekės automatiškai įdedamos į krepšelį.

isideti-i-krepseli-pcmarket 

  

KAIP PERŽIŪRĖTI/IŠTRINTI PREKES IŠ KREPŠELIO

Spaudžiate simbolį su krepšelio simboliu. Atsivers krepšelis su visomis įsidėtomis prekėmis. Jas galėsite lengvai papildyti ar ištrinti. Ištrinti galite su (x) ženklu šalia prekės.

pcmarket-krepselis-instrukcija prekiu-istrinimas-pcmarket  

KAIP APMOKĖTI UŽ PREKES/PASIRINKTI PRISTATYMO BŪDĄ

Spaudžiame viršutinėje meniu juostoje "Apmokėjimas", atsivers langas su visa pristatymo ir apmokėjimo informacija (pristatymo kaina, galutinė kaina, pristatymo duomenų įvedimas).

prekiu-apmokejimas-pcmarket