Persikų pilingas
search
  • Persikų pilingas

Persikų pilingas

1,70 €
Su PVM
Kiekis

Gilus ir švelnus valymas.

Švelnus persikų pilingas – tai pats subtiliausias šveitimas, kokybiškas valymas ir efektyvi priežiūra. Veikdamas riedėjimo principu, pašalina keratinizuotą ląstelių sluoksnį, išlygina ir atnaujina epidermį.

Aktyvūs šveičiamieji ingredientai iš "Spa technology" kolekcijos sąveikauja su negyvu raginiu sluoksniu ir lengvai juos pašalina, palikdami odą aksominę ir atvirą visų maitinamųjų tolesnių priežiūros priemonių komponentų suvokimui.

Persikų pilingas "Spa technology" neturi abrazyvinių dalelių, valo be lupimosi ir hiperemijos, suteikia ilgalaikį poveikį, tinka bet kokio amžiaus ir odos tipui.

Pilingas pagrįstas obuolių AHA rūgštimi, kuris suaktyvina naujų ląstelių susidarymą, pradeda intensyvaus valymo ir odos atsinaujinimo procesą. Persikų ekstraktas, kuris sustiprina valymąsi, drėkina ir tonizuoja odą, neleidžia pleiskanoti, o kolageno aminorūgštys puikiai drėkina odą, todėl ji tampa elastingesnė ir švelnesnė.

Patogus kompaktiškas šveitimo formatas leis išnaudoti produktą iki paskutinio lašo, todėl jis yra puikus kelionių palydovas.

TAIKYMAS:

Tepkite ant odos, sukamaisiais judesiais masažuokite ir nuplaukite vandeniu.

 

Kodas: 40203, kiekis: 12 g.

40203
20 Prekės
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.