Rinkinys plaukams "Auksinis imbieras"
search
  • Rinkinys plaukams "Auksinis imbieras"

Rinkinys plaukams "Auksinis imbieras"

31,10 €
Su PVM
Kiekis

Aukso vertės plaukai! Stiprūs ir galingi!

- Plaukų augimas ir stiprinimas.

- Struktūros atkūrimas.

- Pleiskanų atsiradimo priežasčių šalinimas.

- Riebalinių liaukų aktyvumo slopinimas.

ŠAMPŪNAS PLAUKAMS "AUKSINIS IMBIERAS"

Šampūnas šalina pleiskanų atsiradimo priežastis. Rekomenduojama riebaluotiems plaukams. Imbiero ekstraktas padeda skatinti plaukų augimą bei mažinti plaukų slinkimą. Tinka visų tipų plaukams. Be sulfatų.

Aktyvūs komponentai:

Imbiero šaknies ekstraktas aktyvina audinių mikrocirkuliaciją ir medžiagų apykaitos procesus, tonizuoja ir stangrina odą, atstato elastingumą.

NAUDOJIMAS:

Tepkite ant drėgnų plaukų, įtrinkite, o tuomet nuskalaukite. Tinkamas naudoti kasdien.

Kodas: 21308, kiekis: 300 ml.

BALZAMAS PLAUKAMS "AUKSINIS IMBIERAS"

Pašalina pleiskanas, skatina plaukų augimą ir gerina jų struktūrą, suteikia šilko švelnumą ir elastingumą. Apsaugo plaukus nuo neigiamo poveikio. Rekomenduojama riebaluotiems plaukams.

Aktyvūs komponentai:

- Imbiero šaknies ekstraktas aktyvina audinių mikrocirkuliaciją ir medžiagų apykaitos procesus, tonizuoja ir stangrina odą, atstato elastingumą.

- Kokosų aliejus puikiai maitina ir minkština odą, lygina smulkias raukšles. Jis maitina ir stiprina nualintus ir plonus plaukus.

- Hidrolizuoti ryžių baltymai maitina galvos odą, stiprina plaukų šaknis, atstato plaukų struktūrą, atstato elastingumą ir blizgesį bei veikia antistatiškai.

- Kofeinas suaktyvina medžiagų apykaitos procesus odoje, palengvina skysčių perteklių iš audinių.

- Lanolinas turi kondicionuojančių savybių, pagerina plaukų struktūrą ir išvaizdą, maitina ir minkština galvos odą, veikia kaip antistatinė priemonė.

NAUDOJIMAS:

Kaip kondicionierių - 2-3 minutes tepkite ant švarių, drėgnų plaukų, masažuokite ir kruopščiai išskalaukite. Kaip kaukę - 20 minučių tepkite ant švarių, drėgnų plaukų, tada kruopščiai nuplaukite.

Kodas: 21309, kiekis: 300 ml.

21308/21309
17 Prekės

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.