Levandų pleistras kojoms
search
  • Levandų pleistras kojoms

Levandų pleistras kojoms

5,60 €
Su PVM
Kiekis
En stock

Jūsų lengvumo paslaptis: pašalinkite iš savęs toksinus!

Ar jaučiate nuovargį iškart pabudę ir greitai pavargstate? Atrodo, kad padažnėjo peršalimas ir alergija, pablogėjo odos ir plaukų būklė? Sunkumas kūne, silpnumas, mieguistumas, sumažėjęs apetitas, dirglumas - visa tai yra tik keli intoksikacijos požymiai. Jūsų kūnui reikalingas „valymas“!

TianDe "Levanda Detox“ kojų pleistrai yra šimtmečių senumo kinų tradicijų ir šiuolaikinių pokyčių derinys. Pleistro komponentai:

- paveikti akupunktūros taškus, esančius ant pėdos, padedant išvalyti kūną;

- suaktyvinti toksinų ir kenksmingų medžiagų šalinimo procesą;

- padeda sumažinti diskomfortą, nuovargį, įtampos ir „degančių kojų“ jausmą.

Pleistro sudėtis praturtinta turmalinu, kuris pagerina limfos judėjimą, pagreitindamas valymo procesą.

Reguliaraus ir visapusiško kūno valymo rezultatas: bendros savijautos pagerėjimas, lengvumas iš vidaus ir grožis iš išorės!

Aktyvūs komponentai:

- Chitinas - galingas natūralios kilmės sorbentas absorbuoja toksinus, toksinus, sunkiųjų metalų druskas, kurias išskiria organizmas.

- Turmalino milteliai - gaunami iš mineralo, turinčio elektromagnetinį lauką. Bendraudamas su žmogaus kūnu, turmalinas sukuria sroves, dėl kurių metabolizmas yra sustiprinamas, taigi ir organizmo gebėjimas pašalinti toksinus.

- Bambuko actas dėl didelio įsiskverbimo ir absorbavimo gebėjimo jis padeda organizmui atsikratyti kenksmingų skilimo produktų, toksinų ir toksinų, turi antimikrobinį poveikį.

- Levandų ekstraktas padeda pašalinti toksinus iš dermos sluoksnių, teigiamai veikia visą kūną, gerina miego kokybę.

- Vitaminas C atstato kūną, puikiai stimuliuoja imuninę sistemą, sumažina ligų dažnį ir teigiamai veikia kūno sveikatą ir jaunystę.

- Dekstrinas - tai polisacharidas, gautas termiškai apdorojant bulvių arba kukurūzų krakmolą. Labai absorbuojantis. Dekstrinai naudojami surišant ir pašalinant iš organizmo sunkiuosius metalus ir toksinus.

- Chitozanas - polisacharidas, gautas iš chitino. Kaip natūralus sorbentas, jis gali surišti ir pašalinti toksinus ir sunkiuosius metalus.

NAUDOJIMAS:

Naudokite miego metu 6-8 valandas. Nuimkite apsauginį popierių, pritvirtinkite lipnia puse prie švarių sausų pėdų, gerai prispauskite, kad priliptų. Ryte nuimkite pleistrą ir nuplaukite kojas vandeniu. Sunaudoti iškart atidarius pakuotę.

 

Kodas: 41328, kiekis: 2 vnt.

41328
9 Prekės
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.