Kosmetinis fitopleistras kūnui "Yaoshen forte"
search
  • Kosmetinis fitopleistras kūnui "Yaoshen forte"

Kosmetinis fitopleistras kūnui "Yaoshen forte"

7,20 €
Su PVM
Kiekis
En stock

Nauja aktyvaus sušildymo formulė. Stipresnis poveikis.

Augalų ekstraktai padaro odą glotnesnę ir ją tonizuoja. Eteriniai aliejai padeda sušildyti odą, gerindami mikrocirkuliaciją naudojamoje vietoje.

Veiklieji komponentai:

- Kamparas suaktyvina medžiagų apykaitos procesus audiniuose, pagerina veikliųjų medžiagų tiekimą.

- Miros aliejus turi tonizuojančių, raminančių ir regeneruojančių savybių, turi antimikrobinį poveikį.

- Cimicifuga yra daugiametė žolė. Jo šaknys ramina nervų sistemą ir atpalaiduoja žarnyno raumenis.

- Činčiberas yra plačiai paplitęs augalas Indijoje, kur jo sėklos naudojamos vandeniui dezinfekuoti. Jo sėklų aliejus turi baktericidinių ir antimikrobinių savybių.

- Paprasto ajero šaknys turi antispazminių, antimikrobinių, dezinfekuojančių savybių. Turi specifinį malonų kvapą.

- Papartis su minkštais plaukais ant stiebo, todėl jis dažnai vadinamas "avino augalu". Šiuolaikinėje medicinoje džiovintos paparčio šaknys naudojamos sergant inkstų ligomis.

- Amūrinis žingis yra daugiametis augalas, turintis svarbią medicininę vertę. Jis turi skausmą mažinantį poveikį. Jis taip pat turi dezinfekuojančių, antispazinių savybių.

- Kanifolija yra šviesiai geltona, trapi medžiaga, susidedanti iš dervingų medžiagų. Jis dažnai naudojamas tradicinėje medicinoje. Jis turi raminančių sudirgimą, antiseptinių ir antialerginių savybių.

- Petrolatumas yra mineralinių aliejų ir kietųjų parafinų mišinys.

- Baziliko eterinis aliejus gerina nuotaiką, padeda išsivaduoti iš streso. Baziliko lapuose yra vitamino P, provitamino A, rutino. Eterinis aliejus turi vietinį anestezijos poveikį, turi atpalaiduojačių, antibakterinių savybių.

- Metilsalicilatas naudojamas lokaliai, turi skausmą mažinantį poveikį. Tai atpalaiduoja raumenis ir padidina kraujotaką, leidžia ilgiau mankštintis ir pagerina pratimų toleranciją.

- Smilkalai yra medžiaga, dar vadinama guma arba džiovintomis smilkalų medžių ir krūmų sultimis. Turi neįprastą, įsimintiną kvapą - kartoko, aitroko, dūminio ir dervingo kvapo. Aromaterapijoje jis naudojamas stresui malšinti ir nemigai malšinti. Tai raumenis atpalaiduojantis, jis taip pat naudojamas kaip šildantis, diuretikas ir antiseptikas.

- "Drakono kraujas" ekstraktas gaunamas iš to paties pavadinimo medžio, augančio Pietų Amerikoje, žievės. Drakono kraujyje yra didelis kiekis antioksidantų ir jis puikiai sustiprina imuninę sistemą.

- Borneolis pasižymi sodriu aromatu ir ilgalaikiu dezodoruojančiu poveikiu, padeda kovoti su prakaitu. Borneolis taip pat turi stiprių antibakterinių savybių.

NAUDOJIMAS:

Nuimkite apsauginę juostelę, uždėkite pleistrą ant odos. Naudokite ne daugiau kaip 12 valandų per parą ir ne ilgiau kaip 10-15 dienų iš viso.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Kodas: 30111, kiekis: 2 vnt.

30111
10 Prekės
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.