"Sheep Placenta": pašalinkite senėjimo požymius (šviesus) rinkinys
search
  • "Sheep Placenta": pašalinkite senėjimo požymius (šviesus) rinkinys

"Sheep Placenta": pašalinkite senėjimo požymius (šviesus) rinkinys

28,20 €
Su PVM
Kiekis

Pradėti odos atjauninimą lengva! Naudokite "Sheep Placenta" produktus, kurių sudėtyje yra ikoninis senėjimą stabdantis ingredientas – placentos ekstraktas! 

Rinkinį sudaro:

IŠLYGINAMASIS KREMAS

Puikus odos atspalvis!

Tai padeda sumažinti pigmentaciją, suvienodina veido odos tonusą ir reljefą. Drėkina, palaiko natūralius odos gynybos mechanizmus, stiprina jos turgorą, kovoja su paraudimu ir pleiskanojimu. Lėtina akivaizdžių senėjimo požymių pasireiškimą. "Sheep Placenta" serijos kosmetikoje yra placentos ekstrakto, į kurį įeina unikalus natūralus biologiškai aktyvių medžiagų kompleksas, padedantis senstančioms odos ląstelėms "prisiminti" jaunystę ir, kaip ir kūdikiams, gauti "ant sidabrinės lėkštės" mitybą, reikalingą aktyviam dalijimuisi ir augimui. Placentinę kosmetiką rekomenduojama naudoti nuo 35 metų.

NAUDOJIMAS:

Nedidelį kiekį kremo švelniai, sukamaisiais judesiais patepkite anksčiau nuvalytą veido ir kaklo odą, išskyrus odą aplink akis.

Kodas: 10302, kiekis: 50 g.

ATKURIAMASIS VEIDO KREMAS NUO RAUKŠLIŲ

Atgaivinanti priežiūra!

Drėkina, maitina ir regeneruoja odą. Pagerina odos medžiagų apykaitą ir barjerines savybes, atkuria jos elastingumą ir gyvybingumą. Sumažina raukšlių sunkumą, apsaugo nuo naujų trūkumų atsiradimo. Apsaugo nuo neigiamos aplinkos įtakos. "Sheep Placenta" serijos kosmetikoje yra placentos ekstrakto, į kurį įeina unikalus natūralus biologiškai aktyvių medžiagų kompleksas, padedantis senstančioms odos ląstelėms "prisiminti" jaunystę ir, kaip ir kūdikiams, gauti "ant padėklo" mitybą, reikalingą aktyviam dalijimuisi ir augimui. Placentinę kosmetiką rekomenduojama naudoti nuo 35 metų.

NAUDOJIMAS:

Nedidelį kiekį kremo švelniai, sukamaisiais judesiais patepkite nuvalytą veido ir kaklo odą, išskyrus odą aplink akis.

Kodas: 10303, kiekis: 50 g.

TONALINIS VEIDO KREMAS (ŠVIESUS)

Sudėtyje yra biologiniai komponentai su jūros dumbliais, placenta, natūraliomis aminorūgštimis ir intensyviai drėkinančiais ingredientais. Puikiai saugo odą nuo UV spindulių poveikio per visą dieną. Suteikia veidui švelnumo ir švelnų natūralų atspalvį. Koreguoja odos trūkumus, maitina ir drėkina. Rekomenduojama naudoti nuo 35 metų.

NAUDOJIMAS:

Nuvalytą veido ir kaklo odą patepkite nedideliu kiekiu kremo.

Kodas: 10305/01, kiekis: 50 g, spalva: šviesi.

10302/10303/10305/01
40 Prekės

Jums taip pat gali patikti

chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.