Masažinis volelis (mezoroleris)
search
  • Masažinis volelis (mezoroleris)
  • Masažinis volelis (mezoroleris)
  • Masažinis volelis (mezoroleris)

Masažinis volelis (mezoroleris)

44,64 €
Su PVM
Kiekis
En stock

Odos jaunatviškumas - lengvais rankų judesiais! Mezorolerio naudojimas pagerina kosmetikos veikliųjų medžiagų įsiskverbimą per epidermio barjerą, skatina kolageno sintezės padidėjimą dėl mechaninio odos stimuliavimo 0,5 mm ilgio mikrodatomis ir padeda atstatyti jungiamojo dermos audinio struktūrą. Mezorolerio naudojimas yra panašus į salono procedūrų rezultatus, tačiau tuo pačiu metu jo naudojimas nėra traumuojantis ir neapsunkina šeimos biudžeto.

NAUDOJIMAS:

Įprasta namų priežiūros procedūra gali trukti nuo 5 iki 10 minučių, priklausomai nuo gydomo ploto dydžio. Procedūrą galima pakartoti 3-4 kartus per savaitę.

1 žingsnis. Odos valymas. Pašalinkite makiažą ir kruopščiai nuvalykite odą prausikliu, nuplaukite ir nusausinkite servetėle.

2 žingsnis. Veikliųjų medžiagų naudojimas. Aktyvųjį preparatą užtepkite gydomoje srityje.

3 žingsnis. Mezorolerio naudojimas. Padalinkite gydymo zoną į atskiras zonas (pavyzdžiui: kaktos, nosies, skruostų, srities aplink burną, kaklą). Apdorokite kiekvieną zoną mezoroleriu 10 kartų vertikaliai, horizontaliai ir tada įstrižai į abi puses.

4 žingsnis. Mezorolerio priežiūra. Prieš kiekvieną procedūrą ir po jos 5–10 sekundžių panardinkite mezorolerį į 75% alkoholio tirpalą, nusausinkite. Po procedūros apdorotą ir sausą mezorolerį rekomenduojama laikyti vaikams nepasiekiamoje dėžėje.

Kodas: 90141, kiekis: 1 vnt.

90141
6 Prekės
chat Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.